Slakkencreme

Slakkencreme tegen littekensOok zo onder de indruk van de krachtige werking van slakkengel? Slakkengel heeft tal van gunstige eigenschappen, waardoor je het middel effectief kunt inzetten tegen bijvoorbeeld littekens, acne, rimpels en verwondingen. Wil je in plaats van met een gel liever aan de slag met crème? Dat kan natuurlijk ook! Slakkencreme heeft dezelfde eigenschappen als slakkengel, alleen wordt dit middel gepresenteerd in de vorm van een crème.

Hoe wordt slakkencreme gemaakt?

Het hoofdingrediënt van slakkencreme is slakkenslijm. Slakkenslijm??? Ja, echt! Op je keukenvloer ziet het er misschien wat euh, slijmerig uit, maar slakkenslijm wordt door de slak geproduceerd om hun huisje in conditie te houden en indien nodig te herstellen. Nuttig spul dus, dat slakkenslijm! Om hier als mens van mee te profiteren, is het noodzakelijk het slakkenslijm te winnen. Dit wordt gedaan op speciale slakkenkwekerijen, met name in Chili. Men laat de slakken over glasplaten kruipen, waarna het slakkenslijm op het glas achterblijft. Dit slakkenslijm wordt als ingrediënt gebruikt in slakkencreme en slakkengel.

Slakkencreme, wat kan je ermee?

SlakkengelSlakkencreme heeft een herstellend en verjongend effect op de huid. Het product is rijk aan allantoïne, een stof die ook voorkomt in tarwekiemen en die erg geliefd is in de cosmetische industrie. Allantoïne zorgt ervoor dat beschadigde huid geprikkeld wordt tot de vorming van nieuwe huidcellen, zodat de huid kan worden hersteld. Ook bevat slakkencreme collageen en fruitzuur, twee middelen die zorgen voor een versoepeling en verjonging van de huid. Door het gebruik van slakkencreme wordt de huid dus jonger, gezonder en gladder. Ga naar het aanbod van slakkencreme.

Nieuw

Als een facelift zonder cosmetische ingrepen; het maakt uw huid strakker en laat rimpels vervagen! anti-verouderingscreme
  • geschikt voor elke huid
  • geen mineralen olien
  • geen parabenen
Lees meer over deze crème

Een gedachte over “Slakkencreme”

  1. Wat een interssant stuk om te lezen. Momenteel gebruik ik slakkengel van het merk miracle escargot crème, kennen jullie dat? Ik ben er erg over te spreken! Heeft iemand ervaring met bovenstaande merken?

    Gr Rebecca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *