Slakkencreme

Slakkencreme tegen littekensOok zo onder de indruk van de krachtige werking van slakkengel? Slakkengel heeft tal van gunstige eigenschappen, waardoor je het middel effectief kunt inzetten tegen bijvoorbeeld littekens, acne, rimpels en verwondingen. Wil je in plaats van met een gel liever aan de slag met crème? Dat kan natuurlijk ook! Slakkencreme heeft dezelfde eigenschappen als slakkengel, alleen wordt dit middel gepresenteerd in de vorm van een crème.

Hoe wordt slakkencreme gemaakt?

Het hoofdingrediënt van slakkencreme is slakkenslijm. Slakkenslijm??? Ja, echt! Op je keukenvloer ziet het er misschien wat euh, slijmerig uit, maar slakkenslijm wordt door de slak geproduceerd om hun huisje in conditie te houden en indien nodig te herstellen. Nuttig spul dus, dat slakkenslijm! Om hier als mens van mee te profiteren, is het noodzakelijk het slakkenslijm te winnen. Dit wordt gedaan op speciale slakkenkwekerijen, met name in Chili. Men laat de slakken over glasplaten kruipen, waarna het slakkenslijm op het glas achterblijft. Dit slakkenslijm wordt als ingrediënt gebruikt in slakkencreme en slakkengel.

Slakkencreme, wat kan je ermee?

Natusor slakkengel
Natusor slakkengel (aff.)

Slakkencreme heeft een herstellend en verjongend effect op de huid. Het product is rijk aan allantoïne, een stof die ook voorkomt in tarwekiemen en die erg geliefd is in de cosmetische industrie. Allantoïne zorgt ervoor dat beschadigde huid geprikkeld wordt tot de vorming van nieuwe huidcellen, zodat de huid kan worden hersteld. Ook bevat slakkencreme collageen en fruitzuur, twee middelen die zorgen voor een versoepeling en verjonging van de huid. Door het gebruik van slakkencreme wordt de huid dus jonger, gezonder en gladder. Ga naar het aanbod van slakkencreme > (aff.)

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Slakkengel producten

Er zijn diverse slakkengel producten: bekijk aanbod > (aff.)

Slakkengel producten >