Slakkengel merken

De ene slakkengel is de andere niet… Wil je zelf eens slakkengel proberen, dan zijn er verschillende merken waaruit je kunt kiezen.

Slakkengel van de Action

Een van de kenmerken van de Action is, dat zij een sterk wisselend assortiment hebben. De slakkengel van de Action is dan wellicht ook niet altijd en in ieder filiaal te verkrijgen. Heb je een Action in de buurt die slakkengel verkoopt? Voor slechts een geringe prijs staat die pot straks bij jou op je nachtkastje!

Met aloë vera

De Action slakkengel bevat niet alleen slakkengel, maar ook (en vooral) aloë vera. Aloë vera heeft een herstellende en verzachtende werking op de huid. De slakkengel van Action is geschikt voor alle huidtypen.

Slakkengel van De Tuinen

De slakkengel van De Tuinen is geschikt voor gebruik als dag- en nachtcrème. In principe mag je deze crème zo vaak smeren als je wil, maar de aanbevolen dagelijkse dosering is twee tot drie maal per dag. Slakkengel van De Tuinen bevat geen kleurstoffen.

Tegen rimpels en littekens

Slakkengel van De Tuinen is geschikt voor zowel de droge als de normale huid en is geschikt tegen onder andere rimpels en littekens. De crème bevat, naast slakkengel, aloë vera, jojoba, allantoïne en vitamine E.

Slakkengel van de Wibra

Ook Wibra heeft slakkengel in het assortiment. Deze slakkengel is bij uitstek geschikt voor de behandeling van alle voorkomende huidbeschadigingen, zoals puistjes, wondjes, rimpels en zwangersschapsstriemen.

Slakkengel voor iedereen

De Wibra slakkengel is niet afgestemd op een bepaalde type huid of een bepaalde leeftijdscategorie. De gel is dus bestemd voor iedereen van jong tot oud. Ook het huidtype maakt niet uit. Deze slakkengel is afkomstig uit Chili en is in twee verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Aanbevolen gebruik is tweemaal per dag.

Natusor Slakkengel

Natusor Slakkengel – bekijk deze slakkengel (aff.) – bevat allantoïne, een speciaal ingrediënt dat weefsel herstelt. Ook krijgt je huid een natuurlijke peeling vanwege de toevoeging van glycolzuur. Door deze peeling worden dode huidcellen op een zachte manier verwijderd.

Speciaal voor de onzuivere huid

Natusor slakkengel is voornamelijk bedoeld voor de onzuivere huid. De gel bevat natuurlijke ingrediënten die zorgen voor de bestrijding van bacteriën. Deze bacteriën veroorzaken onzuiverheden, puistjes en mee-eters. Je kunt Natusor slakkengel hier vinden > (aff.)

Ortho+ Slakkengel

Ortho+ Slakkengel van Balance Pharma verzorgt en herstelt de huid. Je kan de crème gebruiken om rimpels, littekens en puistjes aan te pakken.

In het donker bewaren

Balance Pharma adviseert om de slakkengel te bewaren op een droge en donkere plaats (op kamertemperatuur). Je mag het product zo vaak als je wil gebruiken, maar de geadviseerde hoeveelheid is twee tot drie maal per dag.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Slakkengel producten

Er zijn diverse slakkengel producten: bekijk aanbod > (aff.)

Slakkengel producten >