Slakkengel tegen acne

Bijna iedereen associeert puistjes met de puberteit. Maar wat als je je puberjaren al lang en breed achter je hebt liggen en je nog steeds kampt met acne? Van acne kan je behoorlijk onzeker worden. Misschien probeer je door plukken en pulken je puistjes te verminderen, maar helaas: door aan puistjes te friemelen, worden ze vaak alleen maar groter en roder. Druk je puistjes onzorgvuldig uit, dan loop je tevens het risico op het ontstaan van ontsierende littekens. Maar is er dan niets te doen tegen acne? Gelukkig wel!

Slakkengel!

Slakkengel tegen acneHeb je in meer of mindere mate last van acne, dan kan slakkengel een wereld van verschil betekenen voor je huid. Door het dagelijks gebruik van slakkengel – bijvoorbeeld slakkengel van Natusor) (aff.) – wordt de overmatige talgproductie van de huid tot diep in de kern aangepakt. Minder talgproductie betekent minder verstoppingen van de huid, en daardoor minder puistjes. Verder heeft slakkengel een matterend effect op de huid, waardoor deze er minder glimmend en vettig uitziet. De roodheid die vaak gepaard gaat met het hebben van puistjes, vermindert snel wanneer je slakkengel gebruikt. De ontsteking van de huid neemt af en de speciale ingrediënten van slakkengel sporen de huid aan tot vernieuwing en genezing.

Hoe gebruik je slakkengel tegen acne?

Wil je ook graag gebruikmaken van de zuiverende en helende werking van slakkengel? Breng de slakkengel dan dagelijks aan op een gereinigde huid, zodat deze tot diep in de huid kan doordringen. Wel wordt geadviseerd om tien minuten nadien nog een keertje na te smeren met een gewone crème, zodat de slakkengel de huid niet té sterk uitdroogt.

Bekijk hier het aanbod van slakkengel > (aff.)

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Slakkengel producten

Er zijn diverse slakkengel producten: bekijk aanbod > (aff.)

Slakkengel producten >